Värsta semesterkänslan!

Värsta semesterkänslan!

Det är så otroligt skönt att lägga saker bakom sej och kunna slappna av helt och hållet. Som ett exempel kan jag säga att jag inte kollat vädret en enda gång sedan i söndagsmorse  🙂

Att ha helgen avklarad känns så otroligt skönt, att den blev lyckad gör ju knappast känslan sämre. Nu kan jag slappna av och bara vara och det kan jag lova er att jag gör. Tvättstugan har jag inte varit inne i på flera dagar, men jag borde nog ta ett ryck där inne… Jag borde också skriva ihop ett par artiklar om söndagen och skicka iväg… Borde, inte måste.

Ändå sitter jag mest med en tidning i handen, eller slösurfar på nätet, eller glor på nåt på tv. Jag har som semester fast jag fortfarande jobbar. Å andra sidan går jobbet på rutin, det gjorde INTE helgen. Så även om semestern ligger några veckor fram i tiden, så har jag som semesterfeeling redan nu.

Vi sover länge, idag var det hunden som vaknade först: 9.30! Äter frukost sent, har inte gjort det än… Drar ut hunden på en vääääldigt långsam promenad, sover på soffan en stund innan jobbet. Slapp och slö, men absolut inte likgiltig  🙂 Bara behagligt!

Just nu bryr jag mej inte ett dugg om vädret, men om fyra veckor vill jag ha RIKTIG sommar. Då har jag nämligen semester på riktigt! Tills dess fortsätter jag att lulla på… VVS = Våga Vägra Stress!

Ta hand om er alla fina!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *