Veckans sista arbetsdag!

Veckans sista arbetsdag!

Jupp, så lyxigt har jag det! Ikväll klockan 21 börjar min helg, som from nu är hela 4 dagar lång! Så bra kan man faktiskt ha det och jag njuter i hela kroppen  🙂

Igår fick jag riktigt mycket gjort trots att jag inte tyckte att jag gjorde nåt… Jag lyckades skriva ihop veckobrevet till våra medlemmar nästan klart. Just nu har vi ca 400 medlemmar som vi hör av oss till varje fredag, för att peppa inför helgen. Väldigt ofta får vi höra att det är just veckobrevet som får dem att fortsätta kämpa. Ett himla bra betyg till mina små texter tycker jag!

Jag lyckade också boka halkkörningen till Junior. Han har ju lite svårt att fixa det själv med sina långa skoldagar och all träning. Så jag lovade att hjälpa honom med det, men har inte kommit till skott – förrän NU! Så snart ska han halka runt och ha skoj. Kommer ni ihåg hur kul det va?

När jag ändå satt där och bokade tänka jag kolla efter uppkörningstid, men hittade inte hans personliga kod. Jag är helt säker på att den låg på skrivbordet för inte alls så länge sen… men nu fanns den inte. Så det blev till att beställa en ny, vänta in den och sen boka tid. Junior fyller 18 i slutet av januari, så det finns gott om tid. Tanken på att hela familjen snart innehar B-körkort är väldigt skön faktiskt. Barnen är STORA!!!

En maskin disk och en tvätt lyckades jag också fixa! Å lite annat småfix som att betala räkningar, ringa flera samtal, boka läkartider (nä, inte till mej) och en massa annat. Åsså jobbade jag ju dessutom på kvällen! Så jag var riktigt nöjd med gårdagen faktiskt. En produktiv dag lixom  🙂

Idag är det bara jobb som gäller. Ska ta en dusch och äta frukost, sen blir det hundpromenad. Martin är hos tandläkaren och Senior ska åka och handla innan han själv ska jobba. Det är en av fördelarna med att barnen får körkort, man kan skicka dem på en massa ärenden som man inte själv har lust eller tid att göra  😀

Efter lunch ska vi köra Baileys till mina föräldrar, så får han var där medan vi andra jobbar. Solen skiner… det blir nog en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *