YES!

YES!

Jag har sovit uselt inatt! Jag kunde inte somna och sen sov jag oroligt hela natten. Hunden snarkade. Mannen snarkade… framåt morgontimmarna somnade jag ordentligt, men då var det ju snart dax att gå upp. Så idag är jag TRÖTT å man blir ju knappast piggare av gråväder med duggregn.

Men lite glad blev jag ändå, eller MYCKET glad! Här hemma väger vi oss på måndagar och nu har det stått ganska still ett tag. Men strax innan helgen körde jag igång rejält igen och även om måndagens vägning var +-noll så kände jag i morse att nu har det nog hänt något. Så jag tjyvvägde mej och kunde konstatera att jag känner min kropp ganska bra ändå. 0,5 kg NER! Yes! Så här lite var det 8 år sedan jag vägde!!!

Nu ska jag vänta ett par veckor till, så att vikten är stabilt under översta BMI och sen ska jag ringa min husläkare och fixa remiss till operation. När jag skriver om vikt så får jag många kommentarer om att jag inte ska stirra mej blind på vågens siffror utan känna på kroppen hur jag mår. Men när en operation står på spel, så är det vågen som gäller som måttstock oavsett om man vill eller ej. Man får inte göra en bröstreducering om man har ett BMI som är högre än 25. Så är det bara! Å jag vill vara på den säkra sidan (om sjukhusets våg skulle visa fel) och väga som mest runt 24 i BMI. Sen slutar jag när jag mår som bäst och trivs.

Så idag är jag glad, trots den dåliga sömnen. Den som aldrig varit överviktig kan inte förstå hur det känns att se sej i spegeln och faktiskt börja gilla det man ser. Att det inte fluffar över här och där är hur härligt som helst! Jag kan ju fortfarande inte ha framknäppta skjortor eller snygga blusar, eftersom de ser ut som tält på mej. Så blir det när man behöver stl 46 för att nå om bysten, men bara är stl 36 i midjan. Jag kan bara drömma om hur det kommer att se ut när jag är proportionerlig och kläderna sitter som de är menade. Jag har ju aldrig haft samma storlek över hela kroppen och vet inte hur det kommer att se ut när alla kläder passar  🙂

Så trots dålig sömn och dåligt väder är jag glad!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *