Veckans utmaning

Veckans utmaning

I veckan har jag utmanat våra medlemmar att ta ett halv kilo på vågen vid nästa vägning. Jag har skött mej perfekt och skrivit checklista i två veckor nu. Förra veckan blev det ett halvt kilo minus, så det tänkte jag ta en repris på. Men det ser mörkt ut…

Jag tjyväger mej under veckan, men det är resultat på måndagmorgon som räknas. Tyvärr har veckans tjyvvägningar inte peppat mej direkt… det står lixom still! Visst… magen har inte funkat och motionen har varit dålig, men ändå! Jag har ätit mina PP och faktiskt inte avvikit från programmet det minsta lilla. Jag vill verkligen ta det där sista kilona nu. Just precis nu har jag ett BMI på 25,03 och med ett par kilo bort så är jag på den säkra sidan för att hålla mej på den hälsosamma sidan.

Förmodligen blir det ett eller två hekto minus imorrn, så medlemmar har chansen att slå mej med hästlängder. Men det unnar jag dem! Å skam dem som ger sej, jag ger inte upp! Problemet är bara att nästa veckas vägning uteblir, då ska Junior och jag åka till Åland med mormor och morfar. Och äta buffé… flera gånger… Jaja, vem har sagt att livet är spikrakt? Inte jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *