Veckomatsedel v 1 2016 – nystart för många!

Veckomatsedel v 1 2016 – nystart för många!

Då sparkar vi igång 2016!
Vi har redan klarat av några dagar på det nya året och jag har haft årets första vägning och den sista innan det är dax att dra på mej bikinin. Imorrn bär det av till varmare breddgrader – äntligen!!!

Vågen visade 59,4 vilket är enligt planen och helt ok! För fjärde veckan i rad tar jag alltså bort ett hekto och har gått ner stadigt under hela advent, jul och nyår. Jag håller mitt löfte till mej själv och väger mindre än förra nyåret, drygt 2 kg mindre 🙂

Nu blir det ingen vägning på ett par veckor, ska bli spännande att se vad halvpension och tre rättersmiddagar varenda kväll ger på vågen. Förmodligen ett plus, men då får det bli så.

Här är veckan matsedel, som vi förstås inte kommer att följa – men tyckte ni kunde få en planering ändå att inspireras av om ni vill. Så håll till godo! Själv ska jag frossa i mango, papaya och en massa solmogna bananer. Om inte våra apor snor dem!

Måndag: Vitlöksräkor 5 SP plus ris
Tisdag: Biffstroganoff 9 SP plus ris
Onsdag: Fishtacos 8 SP
Torsdag: Pasta leggera carbonara 10 SP
Fredag: Ungsbakad fisk i mild sås 5 SP plus potatis
Lördag: Kalops 5 SP plus potatis
Söndag: Chili con Carne 9 SP

Ha en riktigt fin start på året! Följ oss gärna på instagram marlenerinda, för härliga solbilder och häftiga äventyr i Afrika.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *