Vi är sämst på valpkursen…

Vi är sämst på valpkursen…

Snacka om att få mindervärdeskomplex… vi är absolut sämst av alla på valpkursen… och jag som hela tiden har sagt att ”ska jag ha hund, så ska den vara väluppfostrad”. Ok, han är bara 4,5 månad – så det finns ju en hel del tid kvar, men ändå!
 
De andra som går kursen har en, två eller tom tre hundar till hemma. De har alltså en hundvana sedan flera år tillbaka. Jag är den enda som inte har haft hund innan (förutom när jag växte upp, men det är ju ett tag sen).
 
Baileys kommer direkt på inkallning och har sitter på komando. Men det där att gå fint i koppel är en helt annan historia… Kursledaren säger att jag har en intensiv och livlig hund, men han är trevlig och kommer bli kanonfin när han blir större. Idag tränade vi lite på agility och det älskade han. Utan tvekan hoppar han både över höga hinder och genom däck.
 
Nu är det bara en gång kvar på valpkursen och jag har redan anmält oss till fortsättningen i höst – det kommer vi behöva!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *