Vi säljer våra grejer

Vi säljer våra grejer

Igår lyckades jag kränga iväg min cykel. En jättefin cykel, knappt använd – men den funkar inte för mej, jag får ont i nacken när jag cyklar på den. Jag har bytt styre och fixat sadel, men det har ändå inte hjälp. Igår sålde jag den och nu kan jag leta efter en ny i lugn och ro.
 
Häromdagen beslutade jag mej för att sälja mitt gamla piano. Jag fick de när jag fyllde 6 år, så det är en liten nostalgitripp bara att tänka på det. I dagsläget spelar ingen på det och jag vill utnyttja platsen till något annat. Så nu sätter vi ut det till försäljning.
 
Min bärbara dator ska också säljas till förmån för en ny. Jag har redan en köpare på den, så den behöver jag inte ens sätta ut annons på.
 
Så idag blir det en tur till Heron City för att kolla på en dator vi sett och eventuellt ta en tur på IKEA för att kolla en köpmandisk eller liknande att ställa där pianot står. Känns så skönt att få rensa ur lite gammalt och få in nya ideér i hemmet. Slänga skulle jag aldrig göra – det finns alltid någon som kan använda grejerna. Dessutom behöver vi pengarna för att kunna köpa nya grejer. Så blir alla nöjda och glada  😉
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *