Vi var inte värst

Vi var inte värst

Var försenade redan i starten, men kom exakt på utsatt tid. Mormor var med som moraliskt stöd. Kursledaren var på plats, plus 3 taxvalpar med ägare och en cockerspaniel med ägare. Efter en stund kom ytterligare en tax med ägare och efter ytterligare en stund kom en Flatcoated retriver med ägare – alla ägare var kvinnor.
 
Vi fick börja med att ha kopplet i höger hand och locka på hundarna med godis i vänster hand. Så skulle hunden gå på vänster sida en bit… skulle alltså… Baileys lyckades väl sådär… På samma sätt skulle vi gå slalom och det gick väl också sådär…
 
Sen blev det lite fika och samkväm. Kursledaren berättade vad hon hade tänkt lära oss de här 6 veckorna och vi fick säga vilka vi var, varför vi skaffat hund och vad vi ville lära oss. Efter fikat övade vi på inkallning och det gick hur bra som helst! Baileys kom direkt när jag kallade på honom. Det har vi övat så det kan han!
 
Eftersom det regnade mer eller mindre hela tiden, så var det ett blött gäng som åkte hem. Baileys somnade i bilen, mätt i magen av all mutkorv han fått. Nu ska jag äta lite lunch, sen ska jag ta hunde och krypa ner i soffan med filten över mej och en kopp te. Jag fryyyyyser!
 
Men vi har varit sååååå duktiga!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.