Vicken bra helg!

Vicken bra helg!

Nu har min nya bästis Löpbandet bott hos oss en vecka och vi trivs så otroligt bra med varandra. Så gott som varje dag har vi umgåtts och börjar nu lära känna varandra riktigt bra. I fredags gick jag 7 km medan vi tittade på Lets Dance och i går gick jag 6 km tillsammans med Lasse Kronér och hans femteklassare.

Att gå framför tv´n funkar hur bra som helst och då spelar det ingen roll om det är kallt och mörkt ute. I morse fick jag ett ryck och sprang 3 km direkt när jag vaknade. Eller… jag sprang 2 km och gick 1. Att orka springa 2 km utan att stanna var ett tag sedan… det är det jag gillar med löpning. Man ser resultatet fort och förbättrar konditionen märkbart efter bara några dagar. Nu har jag två veckor på mej att klara 5 km, vi får väl se hur det blir med den saken.

Jag är iaf väldigt glad över att vi äntligen tog beslutet att köpa ett löpband och att det funkar så himla bra. Visst, det tar upp halva vardagsrummet, men så länge det används så får det vara så.

I går hade vi ett litet rally på fömiddagen, då vi hämtade grejer i stan, handlade och kastade skräp. Idag fortsatte pysslet med att dammsuga, plocka mer tinad hundskit på tomten, ta fram utemöblerna och städa på uteplatserna, spola av bilen och gå med hund. Så nu är vi redo! Fasadflaggan är på plats och vi är redo för våren! Nu är det dax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *