Vikten?

Vikten?

Jobbar man på Viktväktarna är det lixom självklart att man ska vara smal och ha lätta att hålla vikten. Så är det inte. Det är nog nästan tvärtom faktiskt.

Vi jobbar knäppa tider, när man borde äta middag. Kvällsmaten består av en smörgås eller väldigt sen middag vid 20-21-tiden. Vi förespråkar att man ska äta på regelbundna tider och inte hoppa över någon måltid… hur enkelt är det när man jobbar som vi gör?

Som idag: jag börjar jobba vid 11 och kan ta lunch först vid 14-tiden. Vi åker vidare till Huddinge och slutar där vid 20-tiden. Det blir alltså en sen lunch och sen något framför tv´n innan läggdax när vi kommit hem. Jag hade kunnat ha med mej en macka och äta medan Martin har lektion, men hur trevligt ser det ut då och Martin måste ju ändå äta sen.

Då blir det frukt. Något att dricka, frukt och kanske någon av våra chokladbarer. Det får lixom duga. Å det har det tydligen gjort, jag har (trots avsaknad av motion) bara gått upp ca 0,5 kg sen nyår. Å nu när jag kan börja röra på mej igen, ska jag väl lyckas plocka bort de kilon som jag vill ha bort. Men inte är det lätt – ens för någon som jobbar på Viktväktarna.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.