I morrn smäller det!

I morrn smäller det!

Så många förberedelser! Vi har verkligen gjort allt för att starten imorrn ska bli så bra som möjligt. 100 medlemmar som fått en riktigt dålig behandling och som vi nu ska ta hand om. Jag hoppas bara att de ska bli nödja med oss.

Imorrn tar vi alltså över Huddinges Vikväktar-klasser. Vi fick erbjudandet förra torsdagen och hoppade på direkt. De här medlemmarna har haft en konsulent som ibland inte kommit till lektionerna av olika anledning. De senaste veckorna har det bara varit en stackars kassör där som fått ta en hel del smällar och en vägare som försökt vara behjälplig på alla sätt. De har verkligen hållt ställningarna, men självklart ska medlemmarna ha vad de betalar för å därför tar vi över. Nu har det varit helt stängt där vecka 13 och 14, och imorrn öppnar vi!

Självklart hoppas vi att det kommer mycket folk, men man vet ju aldrig. Vi får utrusta oss med tålamod och helt enkelt vänta in dem. I bästa fall kommer det 80-90 pers, i sämsta noll… Det blir nog så att vi får skriva ca 150 kort imorrnkväll, till alla dem som gått tidigare och som inte vet att det är öppet igen. Men det känns inte som ett problem just nu, det ska bara göras.

Så nu gäller det: I morrn öppnar Viktväktarna i ABF Huddinge kl 16.30 resp 18.30. Alla är hjärtligt välkomna! Det ska bli så kul!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *