Vilan blev störd

Vilan blev störd

Efter lunch tyckte jag det skulle passa bra med en liten middagslur. Tog med mej en tidning och läste lite i sängen. När jag kände mej sådär lagom dåsig la jag ifrån mej tidningen och la huvudet till rätta på kudden.
 
Jag känner hur jag precis ska glida in i drömmen och DÅ RINGER telefonen. Jag är precis i det där stadiet mellan vaken och dröm när man inte riktigt vet var man är eller vem man är. Jaja, bara att svara och försöka låta någotsånär normal.
 
Efter samtalet lägger jag mej återigen till rätt och är KLARVAKEN! Inte ett dugg trött. Så det räckte väl med det lilla. Hur som helst så ligger jag kvar och bara funderar och då kommer Senior och morfar inklampandes. Så var det med den vilan…
 
Gahhhhhhhhh!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *