100-åringen som klev ut genom fönstret.

100-åringen som klev ut genom fönstret.

Igår gjorde jag ingenting mer än läste, eller nä…. jag tog faktiskt två promenader också!

Jag började läsa ”100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann” i förrgår och var klar med den strax innan midnatt igår. Vilken härligt bok! Å det där visar väl tydligt mitt läsproblem och varför jag inte läser mer än när jag är ledig… jag kan nämligen inte sluta! Har jag väl börjat läsa en bok, då ska den läsas klart direkt. Den här boken var dessutom väldigt rolig och lärrläst, så det var inge match att läsa den snabbt. Nu är de Martins tur att ha den.

Att jag dessutom tog två skapligt långa promenader och inte fick särskilt ont i benet är otroligt skönt. Junior och Mandisen följde med på bägge promenaderna och verkade tycka att det var precis lika avkopplande som vi andra. Senior hänger mest inne hos grannen. Baileys är bara lycklig över att han kan vara ute när han vill och har en stor tomt att springa på  🙂

Idag har vi röjt en del på tomten. Men avsaknaden av värme gör att vi nog tar resten imorrn. Jag har varit ute med Baileys en gång och efter att vi krattat en himla massa löv tog vi med alla ungdomarna på en rejäl promenad runt vår byhåla för att köpa glass. Så trots att klockan bara är 15 har jag gått nästan 7000 steg. Det kan nog bli 10 000 innan kvällen, precis som igår. Målet är att gå 10 000 steg om dagen och äta bra, så ska väl minuset sitta som en smäck på måndag. Denna måndag hade jag gått upp ett hekto  🙁

Nu ska vi kolla på film ”Social Network” ligger i dvd´n. En kopp te, skavfötters i soffan och en hund i knät. Myyys!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *