100 dagar kvar!

100 dagar kvar!

Det närmar sej! Om 100 dagar är jag gift och på väg till Barcelona på bröllopsresa!

Namnet har ordnat sej, Martin hämtar sitt nya pass idag. Om några veckor ska vi ta ut hindersprövning och allt annat som behövs inför vigseln. Platsen ska bokas och i bästa fall har vår vigselförrättare fått sin vigsellicens snart. Klänningen ska sys om, Martin ska köpa kostym och blommor ska beställas. Sen är allt fixat och vi ska glatt säga JA till varandra med tindrande ögon  🙂

Båda Martin och jag tränar som tokar för att se ut som vi vill på bröllopsfotot. Han har börjat gå på gym och kör med skivstång tre gånger i veckan, jag håller till på Curves och går långa promenader med pälsbollen. På helgerna tar vi promenaderna tillsammans förstås.

Sen åker vi alltså på bröllopsresa! Den börjar i Barcelona, där vi har en eftermiddag och kväll. Dagen efter kliver vi på fartyget Harmony of the Seas som ska ta oss till bla Rom och Venedig. I 12 dagar åker vi runt i Medelhavet med stopp lite här och där. Får vi ordning på uppkopplingen så kommer jag att blogga, instagramma och uppdatera Du i Fokus varje dag. Har man bloggat så gott som varje dag i 10 år lägger man inte av pga en bröllopsresa! Å magasinet ska uppdateras med recept och restips med de platser vi besöker förstås. Så ni är välkomna att följa med  🙂

Allt är bokat med Ving, jag tycker allt funkar så bra med dem och blev glad när jag såg att de även hade kryssningar. Och den kryssning vi hade tittat på dessutom! Vi ville åka 2 veckor och gärna med ett stopp i Venedig. Den kryssningen hade flera resebolag, men den var faktiskt billigast hos Ving. Jag har varit på långkryssning förut och det är verkligen den ultimata semestern! Man blir transporterad på ett mycket behagligt sätt och kommer till en ny plats och ett nytt land varje morgon när man vaknar. Man ser massor och upptäcker platser man gärna besöker igen.

Något vi sagt att vi ska göra oavsett pris är att ta en gondoltur i Venedig, det är ju ett måste när man är på bröllopsresa! Sen blir det förstås rundturer i bla Rom och Kotor. Vi kommer ha massor att skriva och berätta om! Kom gärna med egna tips, om ni har, om de platser ni ser att vi ska stanna på.

Å när vi kommer hem blir det kalas! Väldigt enkelt med filtar i gräset, engångstallrikar, grillat och poolen öppen. För de vi tycker extra mycket om och tror kan förgylla vår dag. En salig blandning av människor som vi tror passar ihop och kan ha mysigt tillsammans. Det behöver inte vara krångligare än så. En enkel vigsel med familjen, en resa och ett myskalas.

Snart är det dax!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *