117 härliga fjortisar

117 härliga fjortisar

Det är 117 elever, 6 lärare och jag här i Gamleby. Suveräna ungdomar, MED DRÖMMAR!!! De här ungdomarna är ambitiösa, trevliga, duktiga, härliga och framförallt pratglada  😉
 
Har suttit med några tjejer i solen idag och pratat drömmar. De målade upp härliga bilder på hur de vill att deras liv skulle bli en dag. Med arbete, partner, barn och en massa annat. Typiskt var att de alla ville ut och resa – härligt!
 
Vi pratade om de resor som jag och barnen gjort, jag berättade och Egypten, Gambia, USA, Sri Lanka och en massa annat. Deras ögon lyste. De var helt bestämda med att de ska plugga, först och främst, lära sej språk och sen jobba mycket en tid för att kunna resa.
 
Men de ville inte vänta alltför länge med barne, de ville vara rätt unga som föräldrar. ”Mellan 25-30” som de sa. När jag berättade att jag var 14 när jag träffade barnens pappa, 16 när jag förlovade mej, 22 när vi gifte oss och 23 resp 25 när barnen föddes – så blev de nästa chockade.
 
Härliga ungdomar och ett mycket härligt samtal. En bra dag i solen!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *