12 år av omhändertänksamhet

12 år av omhändertänksamhet

Ordet omhändertänksamhet hörde jag första gången av en bekant som är polis och jag gillar det! Omhändertagande och omtänksam i samma ord, jag skulle även vilja lägga till respekt och kärlek i uttrycket. Å så har jag haft det i 12 år idag med min Martin. Det finns nog ingen som är så omhändertänksam som han.

12 år är en rätt lång tid. På den tiden hinner man lära känna en människa rätt bra. Särskilt om allt inte bara varit en ”gräddfil” hela vägen. Man kan väl minst sagt säga att vi haft skit på vägen. Ändå har vi aldrig bråkat. Vi tycker inte lika om allt, men det blir aldrig ett bråk eller ens tjafs. Det är bara onödig energi i våra ögon. Vi accepterar att de andra tycker fel och är knäpp och sen får det vara så.

Jag tror att alla som ser oss snabbt ser hur mycket Martin bryr sej om mej, frågan är om man ser hur mycket jag bryr mej om honom… jag är nog rätt dålig på att visa sånt. Men han vet, det är huvudsaken. Han är min bästa vän, mitt minne och den som alltid tar emot när (innan) jag faller.

Idag firar vi 12 år tillsamman, 3,5 av dem som gifta. Vi ska äta på en fin skaldjursrestaurang och tar kanske ett glas bubbel också. Man ska fira allt man kan och det är vi rätt bra på faktiskt. Vi kan fortfarande säga grattis på våra olika månadsdagar.

Vi har det bra och det ska vi fortsätta ha det tänkte jag. Men man vet ju aldrig… så nu firar vi. Grattis till oss idag!

2 svar på ”12 år av omhändertänksamhet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *