18 dagar!!!

18 dagar!!!

Då har jag jobbat mitt sista arbetspass för i år och har nu 18 lediga dagar framför mej. Så skönt! Synd bara att man inte har någon resa att se fram emot… men vi ska göra så mycket annat skoj att det nog blir bra ändå.

Igår efter jobbet fixade jag alla ”måsten”, skrev färdigt veckobrevet, fixade reklamationer och lite annat för att avsluta allt och slippa göra det senare. På så sätt kunde jag ta en lång sovmorgon idag och sen ändå hinna allt jag skulle… jag vaknade 7 och kunde inte somna om! Skit!

Men jag tappade upp ett bad och låg länge och läste i badet, innan jag började ta tag i dagen. Senior hade varit på jobbet en snabbis på morgonen och fått med sej nybakat bröd hem, så det fick bli äggmacka på nybakat bröd till frukost. Vilken lyx och bra start på ledigheten.

Det stötte till patrull när jag skulle få tid för att fixa klackarna till mina skor, så det fick bli ett snabbt samtal med Dr Torsten som löste allt på typ 3 minuter. Vilken människa! ”Hade vi avtalat telefontid idag?” Nä, men jag har problem… ”Ja, det fixar vi!” Så la han bara på… och två minuter senare ringde han upp och problemet var löst. Så den 16 januari ska jag träffa en ortopedtekniker som ska modifiera mina skor, så får vi se vad som händer sen. Tills dess ska jag hitta ett par sköna och snygga jympadojjor och gå in dem. Alla borde ha en Dr Torsten  🙂

Nu har jag klätt om och ska strax åka in till stan. Första ska jag träffa Martin och ha en lunchdate med honom. Sen ska vi gå till Maria Magdalena Kyrka och vara med på Miniors julavslutning, som han önskat. Det var lääääänge sedan jag var på en julavslutning… typ 6-7 år sen. Så det blir väl en liten nostalgitripp som heter duga med alla julsånger och så… jag älskar julsånger!

Å när vi är klara där så ska vi springa förbi ett par ställen på stan och fixa lite grejer, bla köpa biobiljetter till Sune På Bilsemester och sen springa vidare till vår regionchef som har julmingel i eftermiddag. Så det blir en heldag i huvudstaden! Tur man har barn som kan ta hand om hunden.

Så det är väl bara att klä på sej ett ansikte och knalla iväg. Ha en riktigt bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *