2012… vad ska hända?

2012… vad ska hända?

Sitter här och kollar almanackan och funderar lite på hur året ska bli. I Januari är det alltid mycket, 3 av 4 i familjen fyller år – plus min mamma och bror och en fd lärare till killarna som vi också är bjudna till. Så vi ska alltså klara av 6 födelsedagar på tre veckor. Å det var ännu värre när jag var gift, då hade vi 12 födelsedagar på 4 veckor. Tror ni folk suckade när jag sa att att Junior skulle bli ett januaribarn…  🙂

Men det första roliga som händer är redan nästa vecka, när Senior ska iväg till Sävsjö med skyttet på Swedish Cup. Han ska skjuta sin första tävling där han blir rankad både i Sverige, Europa och världen. Jättespännande! I 4 dagar blir han borta och ska skjuta 1-2 ggr per dag. Å vi kan följa allt via internet, som tur är.

Å när januari och alla födelsedagar är över ska Martin och jag fira 4 år tillsammans i februari. Det ska vi göra genom att se Spamalot tillsammans med barnen och mina föräldrar. Sen stannar vi två i stan och sover på hotell (Martins vinst) medan killarna får åka hem och ta hand om Baileys. Ska bli både kul och mysigt.

Sen är det en hel månad till nästa roliga grej, förutom ett gäng tävlingar för killarna förstås. I mars är det tv-inspelning för Kvällen Är Din med den hemliga gästen som jag nominerat. Jag hoppas verkligen att allt klaffar och att ingen försäger sej. När inspelningen är slut går vi ut och äter allihop.

I början av April är det påsk och vi kommer att ta en vecka ledigt. Det ska bli så otroligt skönt. Första ledigheten sen augusti, då åker vi nog till Öland. Så får vi se hur det blir med killarna, kanske jobbar de – kanske inte…

I Juni tar Senior studenten! Tänk va! 13 år i skolan är över, som vi kämpat! Då hoppas vi att han får ett intressant jobb så fort som möjligt. Den viktigaste frågan just nu är vilken bild som ska vara på hans plakat… skämmig eller fin? Det återstår att se  🙂

I slutet av Juli går vi på semester, vi funderar på att lyxa med fyra veckor på raken men vet inte om samvetet klarar det. Oavsett hur det blir så är det bröllopsdax i mitten av augusti då kusinen ska gifta sej. Det ska bli så kul!

Sen är det 19 långa veckor av jobb innan vi den 20 december flyger iväg igen. Äntligen ska jag få återse mitt kära Gambia! Landet jag bodde i 90-91 och som jag nu ska visa min familj. 35 graders värme, sol, lata dagar… såååå härligt!

Jag har alltså ett otroligt roligt år att se fram emot. Mitt i allt detta ska badrummet renoveras och eventuellt stänger vi en ort på jobbet för att öppna en annan… men det återstår att se. Allt handlar om lokal och kostnad.

Idag är det 1/1 2012 och jag kan knappt vänta innan jag får summera det här året  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *