22 veckor och 3,9 kg

22 veckor och 3,9 kg

På nåt konstigt sätt har kilona smugit sej på igen. Jag som bara hade 1,2 kg till målvikt, har helt plötsligt 3,9 kg till målvikt! Hur gick det till??? Men som Martin brukar säga; man är bara en looser om man inte tar tag i det igen… så IDAG kör vi! 1,8 hg i veckan ska jag väl klara? Å andra sidan har jag ju misslyckats förr… * inte tänka så*

From idag är det checklista som gäller, jag äter – Martin skriver upp. Matsedeln för veckan är planerad, idag ska vi handla. Jag har inte gått en enda promenad med Baileys sen innan jul! Först var vi på semester, sen var jag dålig. Magen är fortfarande inte bra, men nu kan jag iaf gå en liten bit från toan. Så de dagliga promenaderna ska sättas igång igen.

Stressen ska hållas borta. Just idag är den mentala stressen extra påtaglig. Just nu ligger Senior sövd för en undersökning av hans mage. Alla narkoser medför en risk, så även om han blivit sövd kanske 10 ggr tidigare, finns där ändå ett litet sting av oro i mej. Så snart jag vet att han ligger på uppvaket är allt ok igen.

Tvättmaskin är en never-ending-story som jag fortsätter med idag. Det var länge sen jag såg botten i tvättkorgarna nu, jag fattar inte vart de tagit vägen! Ska satsa på att hitta dem imorrn tror jag…

Så är det måndag och jag får gå till jobbet igen! Varje torsdag är det så skönt att ha 3,5 lediga dagar framför sej. Men varje måndag är det precis lika kul att få gå till jobbet igen! Idag ska våra medlemmar få veta hur mycket Martin och jag ska gå ner i vikt till midsommar, så vi kämpar tillsammans allihopa. Man är alltså inte immun mot viktuppgång bara för att man jobbar på Viktväktarna, tyvärr… I wish…

Jaja, frukost, handla, gå med hund, tvätta, fixa lunch och äta – sen jobba!
Ha en fin dag och en kul vecka!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *