30 minuter till bara dej!

30 minuter till bara dej!

*** Samarbete med Ansiktsmaskbutiken***

Tänd ljus. Släck alla lampor. Lägg en ansiktsmask och lägg dej sedan bekvämt och bara njut av lugnet medan masken gör sitt. 30 minuter till dej – enklaste lyxen i vardagen.

Gurka på ögonlocken fungerar säkert, men en riktig ansiktsmask är mycket enklare, skönare och gör mer nytta. Som yngre provade man ju med det mesta, det var avokado, banan, ägg och en massa andra blandningar. De doftade iofs gott, men tog lite tid att blanda ihop och var kladdiga att lägga på och sedan fick man ligga helt stilla för att de inte skulle rinna av och kladda ner. Nu finns det färdiga ansiktsmasker som man snabbt lägger på och sedan kan man njuta totalt av en stunds vila medan masken gör underverk.

Numera finns det mängder med ansiktsmasker, alla har olika ingredienser och gör olika nytta. En del är som tunna våtservetter som blir som ett skal vart efter de torkar, andra är som gummi medan en del är geleaktiga. En del täcker hela ansiktet, medan andra är för ögonen eller bara för läpparna. En del piggar upp, andra ger lyster och några återfuktar. Det finns något för alla!

Ansiktmaskbutiken finns det mängder med masker att välja mellan och det tar bara någon dag att få dem direkt hem i brevlådan. Här finns inte bara masker utan en massa annan hudvård också och andra skönhetsprodukter. Några av de populäraste produkterna är ansiktsmasker mot påsar under ögonen. Ögonplåstren innehåller bland annat kollagen och vitaminer som effektivt motverkar ögonpåsar. De är sååå sköna efter en lång dag framför datorn!

Jag lägger en mask när jag är för stressad för mitt eget bästa. Det är ett sätt att tvinga mej att faktiskt bara ligga ner en liten stund och inte gör nånting. Man kan ju inte göra mycket annat lixom… Det är alltså inte bara en skön grej för lilla fejset, utan för hela dej! Testa!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *