Idag om ett år…

Idag om ett år…

Ni som har facebook vet att man får upp minnen varje dag med föregående års händelser just precis den dagen. Jag tycker det här minnena är jätteroliga! Å väldigt bra för minnet, eftersom mitt är så dåligt. Tiden går väldigt fort kan man konstatera när de här minnena dyker upp.

Ett år är inte särskilt lång tid. Det som hände för ett år sedan ligger ganska nära i tiden, medan det som händer om ett år kan kännas ganska avlägset. Lite konstigt, lika lång tid – men känns väldigt olika. Att vänta på något som ska hända om ett år är ju jättelångt bort, men det som hände för ett år sedan är som igår.

Men det är när det gått lite tid som man verkligen kan se en förändring. Därför tänkte jag sätta upp mål för olika saker som ska förändras till 2 maj 2019. Ungefär som det där tv-programmet som gått under våren, ”Idag om ett år”. Ni kanske har sett det? Folk har haft som mål att skaffa barn, gå ner i vikt, åka på drömresan och en massa annat. Just det där med vikt är ju lixom min grej… men jag har faktiskt fler mål än det  🙂

Om ett år ska jag vara tillbaka på min målvikt. Jag ska ha färre saker och ordning hemma. Ekonomin ska vara stabil igen. Tre mål som jag vet är möjliga att nå på ett år. Fem kilo ska bort. Åtta flyttkartonger (fler blir det) fulla med grejer ska säljas på loppis. 60 000 – 80 000 ska ut i år pga ofrivillig renovering, nästa blir det inget sånt hoppas vi. Idag om ett år ska mitt liv vara betydligt lättare!

Ett år. 12 månader. 52 veckor. 365 dagar. Klart man kan förändra mycket på den tiden. Är du med? Vad kan du göra på ett år? Vad vill du förändra? Hur ser ditt liv ut idag om ett år?

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *