5,6 kilo mindre

5,6 kilo mindre

Idag är första gången på 5-6 år som jag har klänning på mej igen, på en helt vanlig dag under vinterhalvåret. Jag har helt enkelt känt mej för plufsig och tjock för att trycka ner mej i en klänning. Men idag tyckte jag faktiskt att den satt helt ok och jösses vad mycket kvinnligare man känner sej.

Tyvärr gjorde min mamma mej ganska besviken (igen). Hon har hittills inte sagt ett ord om att jag gått ner i vikt. På en familjemiddag med min fasters familj fick jag höra från min faster att jag väl hade gått ner i vikt, då säger min mamma: ”Men titta på Martin, på honom syns det verkligen!” Jag trodde nog hon skulle kommentera klänningen iaf, men det enda hon sa var ”Vilket långt hår du fått, det passar du inte alls i.” Jag blev så paff att jag inte hittade något bra svar, utan bara sa att jag planerat in att klippa mej imorrn…

Men men, det är ”story of my life” om man säger så…
Suck!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *