6 timmar kvar!

6 timmar kvar!

Igår fick jag sms från Senior att deras flyg från Miami var försenat och att de i värsta fall skulle missa anslutningflyget i Paris. Nyss fick jag ett nytt sms där det stod att de just nu springer mellan gaterna. Så om ca 6 timmar är de hemma och jag får krama om dem! Det är flera år sedan jag längtade så här mycket efter dem… känns sunt tycker jag 🙂

Så nu har vi alltså 6 timmar på oss att fixa det sista här hemma. Eller, rättare sagt, det vi hinner… Igår sålde vi mängder med större grejer på Tradera, rattar till dataspel, kaffebryggare, saftmaja och tom en bäddsoffa! Så nu står alla dessa nysålda grejer i vardagsrummet i en STOR hög (inte soffan då – den står hos Martins föräldrar) och väntar på att bli betalda så vi kan skicka dem. Folk brukar betala ganska omgående, så vi kan nog skicka ganska mycket redan i eftermiddag och imorgon.

Men det innebär ju att vardagsrummet blev stökigt igen…. å andra sidan så blev det en väldans massa plats i förrådet. Martin ska iaf städa lilla toaletten och jag ska torka alla golv på nedervåningen. När killarna kommer hem ska vi försöka få dem att fatta att skorna numera ska ställas på skostället… undrar hur länge det håller…? Men nu har hallen känts jättestor under en veckas tid och så vill jag att det ska vara. Utan skor på golvet är det rena dansbanan där.

Så det är väl bara att sätta igång? Städa, pussa barn, jobba – låter som en helt ok plan tycker jag 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *