8 bra grejer

8 bra grejer

Jag har fått en utmaning att skriva ner 8 grejer som jag är bra på. Tänk att det är så svårt att skriva bra grejer om sej själv, lite sorgligt faktiskt. Men ok, jag försöker mej på en riktig ego-boost  🙂

1. Jag är en bra mamma, sambo och matte.
2. Jag är bra på att organisera och få saker gjorda.
3. Jag hittar på kul grejer med familjen.
4. Jag skriver bra.
5. Jag vågar vara obekväm.
6. Jag har fixat ett fint hem.
7. Jag är bra på att koppla av.
8. Jag är en bra amatörpsykolog

Det var faktiskt svårt! Att hitta på två-tre grejer är väl ok, men sen… de sista fick jag verkligen tänka efter för att komma på. Usch! Jag måste verkligen jobba på min självkänsla. Kanske borde fråga folk vad jag är bra på och verkligen lyssna på vad de säger.

Å testa gärna utmaningen ni också. Jag skickar inte vidare till någon särskilt, utan den som vill kan ta sej an det här. Det är inte så lätt faktiskt och det är ju skandal att man inte enkelt hittar 8 saker som man är bra på. För man är ju bra på väldigt mycket faktiskt.

Så: Vad är jag bra på? Ge mej gärna feedback!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *