AJ!

AJ!

Så var äntligen helvetesveckan över!
Det har varit alldeles för mycket med läkarbesök x 100 (känns det som), möten, jobb och en massa annat. Idag avslutades allt med ett läkarbesök för mej och ett tandläkarbesök för Baileys.

Dr Kompis tyckte att läget för en kortisonspruta var perfekt nu och laddade med ett leende. Jag höll inte med honom, men lät honom hållas… själva injektionen var väl ok och efteråt var det ok… men nu! Nu gör det ONT!!! Men han lovade att det skulle kännas bättre under helgen och han kunde nästan garantera att jag skulle bli bra nu. Men jag ska fortsätta med medicinen ett tag till.

Vi hade lite tid innan vi skulle till veterinären så då passade vi på att åka förbi djuraffären och köpa säkerhetsbälte åt Baileys. Han HATAR sin bur och kan nu istället sitta bältad i baksätet när vi åker. Men han hittade låsknappen till bältet ganska snabbt och lyckades knäppa upp det… Så nu får vi se hur vi löser det.

Hans första tandläkarbesök gick iaf bra. Baileys lät veterinären titta i hans mun och peta på hans tänder utan någon större protest. Å när han fick godis efteråt var han riktigt nöjd  🙂 Hans tänder var fina och nästan utan tandsten.

När vi kom hem hann jag lägga i en tvätt och vi skickade iväg veckobrevet innan vi åkte iväg och åt veckans sushi. Mätt och belåten stöp jag sen i säng, men fick jag sova? Klart jag inte fick! Senior kom hem och ville absolut prata om en massa mer eller mindre viktiga saker i hans liv och sen ringde telefonen ett par gånger… sen somnade jag som en död! Jag sov någon timme och vaknade med ONT i benet.

Nu ska vi bara ligga i soffan och glo på tv, tills Junior ringer och vill bli hämtad hos sin kompis som fyller år. Färdtjänsten går varm… foten är bättre, men han kan fortfarande inte stödja på den alls.

Det händer massor just nu; tv-inspelningar, planering av invigning, picknick och en massa annat. Om detta får jag berätta senare… nu mat!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *