Mitt nya uppdrag :-)

Mitt nya uppdrag :-)

Som ni alla vet så brann vår skyttehall upp förra sommaren. Nu ska det byggas en ny hall som ska stå färdig under vintern 2012. Jag har tagit på mej att fixa invigningen…

Många av er skulle sucka tungt nu och tycka att det är ett omöjligt uppdrag, men jag älskar ju sånt och brukar få ihop det riktigt bra! Så nu är planeringen i full gång  🙂

Skyttehallen är till för våra ungdomar och då måste vi locka dit just den målgruppen. Dessutom har klubben tappat hälften av sina aktiva skyttar under den här tiden och nu måste vi få in lite nytt blod som kan föra klubben framåt.

Så jag hade tänkt att vi skulle ha en hel dag med öppet hus. Då man kan prova att skjuta med hjälp av instruktör, en skyttetävling på kul med några kända ansikten från bla kommunen, inbjudna gäster, allmänt mingel, bandklippning av någon känd skytt, tårta förståss och en del annat skoj. Det ska vara en kul dag för hela familjen där skyttet är i centrum.

Så nu kontaktar jag folk och roddar. Jättekul! Det är sånt här jag kan och som jag gör bra. Så nu hoppas jag bara att allt ska gå i lås och att skyttarna blir nöjda. Har ni fler idéer får ni gärna hojta. Detta ska bli en dag som skytteklubben sent ska glömma  🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.