Aldrig två gånger

Aldrig två gånger

Jag läser aldrig om en bok. När jag väl läst den, ger jag bort den. Så är det bara. För en stund sedan plockar jag fram en bok som jag varit sugen på att läsa ett bra tag. När jag läst de första 10 sidorna känner jag igen den… hmmm… läser en stund till och inser att jag kan den här. Skit!
 
Men jag kommer inte ihåg hur den slutar, så jag skummar igenom några kapitel och bläddrar lite framåt. Börjar läsa igen, när jag inte längre känner igen mej helt. Så blir det bara några kapitel från slutet som jag kan läsa, där kommer jag inte ihåg vad som händer.
 
Sånt irriterar mej till vansinne. Jag vill ha en helt ny och fräsch berättelse. Imorrn åker den boken till Läkarmissionen!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *