Alla ska inte alls med…

Alla ska inte alls med…

(S) har ju ett nytt mantra ”Alla ska med” som jag är tycker är urlarvigt! Så alla ska alltså med även om man inte kan, är lämplig eller det strider mot ens värderingar och principer? Alla ska inte alls behöva vara med!
 
Det är en förbaskad rättighet att INTE behöva vara med, att gå sin egen väg och välja det som känns bäst för mej och dem som jag har i min vård. Jag tänker då mest på alla dessa kollektiva anslutningar som (S) ägnar sej åt, barnomsorg, skola, vård mm. Jag måste väl få välja det som passar mej och min familj bäst, eller?
 
Har precis skrivit en insändare till DN om detta, nu är det bara att vänta och se om den publiceras eller inte. Så lite har jag iaf kommit igång med!
 

Ett svar på ”Alla ska inte alls med…

  1. Du kandiderar tydligen till riksdagen vid valet i höst. Gör då inte det felet att bara kritisera utan kom med dina egna nya förslag. Vilka ändringar vill du genomföra för att skolan , dagis äldre vård och annat kollektivt ska bli effektivare och valfriare. Berätta – kanske jag röstar på dej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *