Allergiker på besök

Allergiker på besök

Ikväll ska jag ha första styrelsemötet här hemma med astma och allergiföreningen sedan jag skaffade hund. Så om en liten stund kommer mormor och morfar för att hämta Bailyes. Sen ska jag jobba en stund och efter det STÄDA!
 
Det blir att plocka bort alla hundprylar, dammsuga och våttorka överallt. Byta alla textilier och vädra ut så mycket som möjligt. Bailyes får stanna hos mormor till imorrn, för jag ska jobba hela morgondagen. Ska bli skönt att få städa ifred och sen faktiskt ha en rent hem, mer än 3,5 minut…
 
Så får vi se om min allergiska styrelse kan komma in, eller om vi får sitta på alltanen? Det återstår att se, men alla är förberedda på det senare.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *