En helt vanlig fredag

En helt vanlig fredag

Så vare fredag igen och vi är lediga. Det är så skönt att ha en ledig vardag, så man hinner göra allt man behöver som bankbesök och sånt som inte går att göra på helgen. Veckan har varit intenstiv, minst sagt. 254 personer har passerat min kassa under fyra dagar. Människor som alla ska ha ett schysst bemötande på sin viktresa. Igår var det en hel del knepga människor och mycket strul, sånt är tröttande. När vi kom hem vid 21-tiden igår var jag helt slut och i morse när jag vaknade var jag fortfarande trött.

Så idag blir det lugnt. Jag ska skriva klart veckorbrevet till våra medlemmar. Vi hade 128 aktiva medlemmar i våra egna klasser den här veckan och 106 av dem vill ha vårt veckobrev. Denna veckas brev handlar om motion och då särskilt om dans som motionsform. Jag gillar att skriva de där veckobreven och responsen är fantastisk. Sen ska jag också planera nästa loppis som är i slutet av februari och söka ett stipendium åt killarna.

Martin får åka och handla, medan jag fortsätter med tvätten. Senior slutar redan 12, så han får gå med Baileys. Sen kommer nog kontaktpojken hit – om han kommer ihåg… Jag påminde honom via sms igår, men det är långt ifrån alltid som han lyckas ta sej hit ändå. Så står man där med alldeles för mycket mat, men det blir bra matlådor. Så det är alltid lika spännande att ha en date med honom, man vet lixom aldrig om den blir av 😉

Kvällen blir också lugn. Senior jobbar (Mc Donalds anställer från 15 år) och Junior ska träna. Jag ska fixa en köttgryta till kvällsmat. Saknar mina andra ungar; Stora M är nu i Kina och kommer tillbaka till Sverige om några veckor, Lilla M är i Uppsala och har massor med plugg och T lever sitt liv i New York och kommer inte hem förrän i sommar. Det är jättebra att de upplever världen och sej själva, men jag saknar dem iaf! Som tur är kan man ju numera ha kontakt via Facebook, skype och msn. Värre var det när jag bodde i Gambia, då fanns bara telefon och knappt det. Min pappa var väl inte superlycklig…

Nähä, om man skulle göra nåt vettigt kanske…?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *