Ännu en bekräftelse…

Ännu en bekräftelse…

För en liten stund sedan åkte killarna till Jämtland för att hälsa på fin farmor och farfar under en vecka. De kommer att fiska mycket, ha det bra och bli allmänt bortskämda 🙂

Då tyckte Martin och jag att det skulle passa bra att fixa en facebook-kräftskiva, barnfritt och allt! Vi bjöd en himla massa folk och jag hade förberett mej på att det skulle bli en liten men gemytlig skara, inte särskilt många alltså… men att bara TVÅ av kanske 60 inbjudna skulle tacka ja hade jag inte räknat med. Så nu är det sista gången jag försöker hitta på något liknande. Att ha en kräftskiva för Senior när han fyller år är en sak, att försöka fixa fest är en annan! Aldrig mer!

Nu har jag gjort bort mej tillräckligt och inser att antingen är jag en hemsk människa som man inte vill umgås med eller också väljer jag alltid fel helg och så många gånger som jag försökt kan det inte handla om dagen. Men det kanske är så att alla ska tvätta håret just precis på lördagkväll…? Eller är folk för snåla? Vi skriver nämligen i inbjudan att man får ta med sej kräftor och dricka själv, så bjuder vi på resten. Jag vet inte.

Jag vet bara att det numera kommer att bli en kräftskiva när Senior fyller år i augusti och sen något annat när Martin, Junior och jag fyller i Januari. Jag tänker inte göra fler anträngningar och bli mer besviken. Skulle jag någon gång gifta om mej, så blir det i största hemlighet. Är man inte intresserad av mej annars, vill jag inte att någon bryr sej då heller!

De som faktiskt hörde av sej och tackade nej (som de flesta inte gjorde) ska inte ta åt sej av detta. Det konstiga är att jag inte ens är förvånad. Detta var ett sista försök och det gick åt skogen, så är det bara. Illa – eller hur?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *