Spikmatta och Tradera

Spikmatta och Tradera

Har ni testat Tradera? Inte? Gör det!

Vi har sålt grejer där, efter tips från min fd svärfar, sedan nyår ungefär. Vi har på så sätt finansierat stora delar av vår resa till Tanzania. Ett jättekul och enkelt sätt att sälja av grejer man inte behöver, men även köpa grejer man saknar.

Idag vann jag äntligen en auktion på en spikmatta. Jag tänkte inte ge en spänn över 200 kr plus frakt, det hade jag lovat mej själv. Familjen sa: du kommer aldrig att få någon för det priset. Jag sa: vänta ni bara, min tid kommer… Å idag kom den. En varm dag är perfekt om man verkligen letar efter något, det är inte många som sitter och budar då lixom.

Just idag fanns det en jäkla massa mattor också som gick ut samtidigt. Så jag tänkte att nu jäklar, ska det väl vara min tur. Å det var det! 195 spänn fick jag den för, plus 35 kr i frakt. Jag som tittade när vi var på marknaden i Byxelkrok och bara ville ha… nu har jag en. Eller ja… iaf när jag har betalat och fått den alltså. Ska betala så snart jag kan, så kanske jag har den i slutet av nästa vecka. DÅÅÅÅ ska jag prova. Återkommer med testresultat 🙂

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *