Äntligen lördag igen!

Äntligen lördag igen!

Å inte vilken lördag som helst utan den Stora Bloggdagen!

Som vanligt har det varit svårt att välja kläder… där står man med flera välfyllda garderober och ändå finns det inget som passar. Det ena sitter trångt, det andra visar valkar som inte ska visas och den tredje är för stor. Missnöjet blir större och större och man önskar sej helt andra proportioner och dimensioner än dem man har. Istället för mina 156 cm och 61 kg, skulle jag gärna ta emot 165 cm och 55 kg. Just det där med längden är ju lixom svårt att fixa på egen hand och jag tycker verkligen inte om min längd!

Men men, till slut var det sonen och hans flickvän Mandisen (japp, hon är tillbaka i huset!) som hittade kläder som jag kunde acceptera. Så det blir svarta tights, vit t-shirt, beige kavaj och svarta mockaboots. Lagom neutralt och kläder som funkar både på minglet och föreläsningarna under dagen och till kvällens fest. Jag har satsat på att inte ha någon väska, utan bara använda fickorna på kavajen. Det enda som ska med är ju ändå bara mobilen, id-kort och lite kontanter. Å kanske ett läppstift och mascara… sen räcker det!

Junior, Mandisen och jag åker in till stan om en liten stund. Ungdomarna ska iväg på sitt men följer mej in till Söder för att äta lunch innan det är dax för mej att gå till Clarion Hotell för eventet. Vi ska äta en så fashionabel lunch så… på Subway  🙂

12.30 börjar kalaset och det enda jag vet är att vi blir 150 bloggare, jag tror jag ”känner” två av dem. Resten blir nya roliga bekanta. Dagen går åt till föreläsningar och mingel och vid 19.30 börjar festen och middagen. Det är utlovat STORA goodiebags flera lotterier och eftersom jag fortfarande inte får bära så kommer Martin och hämtar mej när jag ringer framåt midnatt. Den här gången är det BLOGGARE inte MAMMABLOGGARE, så jag kan tänka mej att goodiebagen inte innehåller så mycket bebisgrejer som den brukar göra. Klart positivt eftersom jag ju inte har så mycket nytta av de där bebisgrejerna  🙂

Här om dagen fick jag inbjudan till ett riktigt spännande bloggevent och då handlar det om hälsa och motion. Dresscoden är träningskläder… den dagen blir nog riktigt rolig! Men nu tar vi den här dagen först, ett event i taget! Det ska bli så himla skoj! Det väntar roliga grejer i stort sett varenda helg nu, sånt är jag inte alls van vid. Hade det varit för bara ett år sedan hade jag inte orkat, men nu ser jag bara fram emot det. Livet är bra skoj ibland  🙂

Ha en riktigt bra dag, det ska jag ha! Imorrn kommer bilder från Bloggdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *