Äntligen rullar vi igen!

Äntligen rullar vi igen!

Peppe mår bra igen efter några dagar hos bildoktorn, så nu drar vi ut på rull igen! Vi ska till Elmia och mässan Smaka på Camping och där ska vi göra vårt livs första sk ”live” på Youtube. Skitläskigt!

Det var när vi åkte hem från vår förra tripp som vi insåg att Peppe behöver hjälp. Motorn började låta illa och han svarade inte riktigt när vi tryckte på gasen. Så i måndags förra veckan tog vi honom till Peugeot i Sätra för felsökning och åtgärd. Det visade sej rätt snabbt att det var en givare (eller nåt sånt) i motorn, som gått av. Den byttes och i fredags fick vi hämta hem honom igen.

Vi var rädda att det skulle kosta massor med pengar, men det gick tack o lov på den garanti som följde med när vi köpte honom. Men det var på håret, för nu har vi haft honom i tre månader och garantin har precis gått ut. Vi hann med några dagars marginal, men allt som händer from nu får vi stå för själva.

Nu låter iaf motorn som den ska och det händer massor när man trycker på gasen, så nu är Peppe redo att åka ut igen. Och vi också! Så idag drar vi! Ikväll parkerar vi utanför ingången till Elmiamässan i Jönköping och stannar där i två nätter. Vi kollar in mässan hela fredagen och rullar sedan vidare till Vadstena på lördag innan vi drar hem igen på söndag. Några intensiva dagar, men så härligt att komma ut igen.

Å det är på mässan det kommer att hända spännande grejer. Vi har haft vår YouTube-kanal några veckor nu och lagt ut olika sorters äventyr. I morrn ska vi köra live för första gången och det blir alltså inifrån mässan. Var vet vi inte än och inte exakt vilken tid heller. Vi tänkte att vi går in när mässan öppnar och kollar var vi kan sätta oss, där tänkte vi också ha en träff under och efter sändningen med alla som vill ses. Man lär känna en hel del roliga människor via sociala medier och vi vet att några ska dit.

Ingen av oss har gjort något sånt här förr, men va sjutton – hur svårt kan det va 😛 Jag säger lite som Pippi ”Det har jag aldrig gjort förut, så det kan jag nog”. Lite konstigt att sitta och prata till en skärm och veta att det sitter folk och lyssnar, om någon nu kommer att göra det… samtidigt ska man ha koll på kommentarsflödet och se om det kommer frågor som behöver besvaras. Vi kommer ju att vara på en mässa som folk är nyfikna på, så det borde ju komma en och annan fråga om den.

Vill ni se när vi eventuellt gör bort oss totalt, så kan ni alltså göra det HÄR – strax efter kl 16 imorrn fredag. OM vi får allt att fungera alltså… Men det skulle ju kunna bli succé också 🙂

Om inte annat kan ni väl skicka oss en lyckospark eller nåt. Å vill ni hjälpa oss får ni mer än gärna prenumerera på vår kanal. Vi behöver er!

Missa inga inlägg:

Följ bloggen på Facebook och mej på instagram våra äventyr finns på Youtube

9 svar på ”Äntligen rullar vi igen!

 1. Men så roligt. Sitter på jobbet på fredag annars hade jag nog gått in och kikat tror jag. Skönt att garantin tar det, kan bli kostsamt då det kommer till bilar annars.

 2. Roligt för er verkligen. Lite avis är man. Vi blir med vår första den 29 nu. En Hobby Van T500 😁 ska se om det finns tid för att se er show. 🤗 sitter även jag på jobbet.
  Mvh Thomas

 3. Åh så härligt – jag hade gärna också varit på mässan men det finns inte tid för utflykter just nu. Håller verkligen tummarna för att ert live ska gå jättebra. Fast det tror jag säkert att det gör, Pippis tankegång är helt korrekt så håll fast vid den vetja.

  Tur förresten att det inte blev så dyrt ”läkarbesök” för Peppe – det kan snabbt springa iväg.

 4. Alltid kul att testa nya saker och utmana sig själv.
  Skönt att det inte vara något större fel på bilen och att ni kan vara på rull igen.

 5. Oh vad roligt att köra live och ni är nog vana nu så ni fixar det. Skönt att det gick på garantin, men tidigt att det vart sådant fel? Något som de som sålde borde kollat innan?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *