Är du också Iphone-freak?

Är du också Iphone-freak?

*** I samarbete med Gigamex ***

Det verkar finnas två läger; antingen vill man inte ha något annat än Iphone eller också vägrar man att ha det alls. I vår familj är vi två mot två, jag och äldste sonen vägrar ha något annat.

För mej började det med Iphone 4 som jag köpte begagnad och bokstavligt talat slet ut. Sen blev det en 5:a och nu har jag en 6:a, men jag har kvar 5:an som arbetstelefon.

Jag har alltid haft ett tjockt fodral till mina telefoner, för att skydda dem så mycket som möjligt. Fodralet har räddat glaset många gånger, men i somras tappade jag luren rätt ner i asfalten och fodralet gick upp. Ni vet hur ett krossat glas på Iphone ser ut va? En miljon sprickor! Det blev ett snabbt byte av glas i vårt närmaste centrum, liiiite för dyrt för min smak… men det var rätt akut. Tänk om jag då vetat om Gigamex!!!

Gigamex har butiker lite runt om i Stockholm, bla på Hötorget. De kan laga din Iphone och byter bla glas medan man väntar. På andra telefonmodeller också faktiskt 🙂

Bägge mina telefoner har värdelösa batterier, de håller max 2 timmar på full laddning numera. Så nu är planen att åka in till Gigamex på Hötorget och byta batteri på 6:an, det kostar typ 350 kr och förlänger livet på en i övrigt fungerande telefon. Det är det absolut värt!

Jo, jag ska köpa en ny telefon – men inte så länge jag kan fixa den jag har till ett rimligt pris. Lite miljömedveten måste man faktiskt vara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *