Är faktiskt pigg

Är faktiskt pigg

Jag har sovit hela 6 timmar inatt, drömt en del men kommer inte riktigt ihåg vad. När jag vaknade var jag ganska pigg och mådde förvånansvärt bra… tror jag vet varför  😉
 
Har en massa att fixa idag innan jag åker till jobbet kl 15.00. All disk sen i lördags skulle diskas, så jag började med det redan 7.30. Tvättstugan ska röjas, det gjorde jag nyss. Satte igång en tvättmaskin när jag ändå höll på där. Så ska mitt sovrum städas också, men det får bli under dagen.
 
Jag mår bra! Och det är en fantastisk känsla som jag hoppas håller i sej länge. Just nu känns vattenskadan i köket väldigt simpel och det är väl klart att hunden blir frisk – allt kommer att ordna sej. Tänk att man kan må så bra bara för att man har någon som tänker på en…
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *