Att flytta ett piano…

Att flytta ett piano…

Kommer ni ihåg att vi gav bort vårt piano förra året? Vi hade försökt att sälja det under en lång tid men inte en enda en var intresserad av att köpa det hur mycket vi än drog ner priset. Allt pga av en enda sak; flytten av det. Ett piano är TUNGT!!!

Äldre pianon har nämligen blyram i bakstycket och det är ju dessutom ganska otympligt även till storleken. Det går ju inte att trycka ihop det direkt… till slut försökte vi att ge bort det till någon bekant. Men ingen nappade på heller… skolorna runt omkring var intresserade, men backade pga flytten. Så där stod vi med ett piano för mycket.

Vi ville nämligen ha plats för en ny soffan och då fick pianot stryka på foten. Sonen som spelat på det ville inte heller ha det, mycket pga flytten. Till slut satte vi ut det på bjussa.se som bortskänkes. Det var med stor sorg i hjärtat, det här var ju mitt piano som jag fick när jag var 6-7 år. Nu fick vi napp!

Ett kollektiv med ungdomar ville ha det! Flytten var fortfarande ett problem, men de hyrde en liten lastbil och de var 4-5 stycken starka, villiga och glada ungdomar som kom för att ta med sej det hem. De hade behövt vara minst en till… men efter MYCKET bök så stod till slut pianot i bilen och vi alla pustade ut.

Tänk om vi vetat om att det fanns ett företag som specialicerat sej på just pianoflyttar, nämligen www.pianoflytt.nu . Då hade vi bara ringt ett samtal, tagit reda på priset och tipsat de som var intresserade. Så mycket enklare allt hade varit!!!Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *