Att sortera rätt ska vara enkelt!

Att sortera rätt ska vara enkelt!

*** I betalt samarbete med Sortify ***

Tycker ni att det är svårt att sopsortera? Varför ska man ens sopsortera? Gör det verkligen någon skillnad? Så klart det gör! Genom att sortera dina sopor, kan de tas om hand på ett säkert sätt och det mesta kan faktiskt återvinnas på ett eller annat sätt.

Får vi bort så mycket skräp som möjligt så skyddas både människor, djur och miljö. Vi kan också spara energi och naturresurser genom att använda materialen flera gånger. Dina sopor kan dessutom innehålla farliga ämnen som måste tas hand om på rätt sätt. Alltså måste vi bli ännu bättre på att sopsortera även om vi Svenskar är rätt bra på det.

Å det handlar inte bara om det som kan ses som självklart, som mjölkkartonger och emballage till den nya tv:n – utan allt! Å inte bara hemma, utan även i offentliga miljöer som på stan eller när vi bor på hotell.

Sortify har moderna och miljöanpassade kärl, källsorteringssystem och papperskorgar som ger en snygg sopsortering i offentliga miljöer inomhus. Behållarna är tillverkade i Sverige, på ett hållbart sätt och är dessutom snygga.

Det spelar ju faktiskt ingen roll om du är på en flygplats, konsert, ett sjukhus eller besöker ett bibliotek – det ska vara lätt att göra sej av med sitt skräp! Jag tycker dessutom att det ska vara enkelt att se hur skräpet ska sorteras och det gör verkligen Sortify. Behållarna är märkta med både text eller symboler, så det kan bara inte bli fel! Tydligare än så här blir det lixom inte!

Sortyfi är företaget som föddes vid ett köksbord 2009 med en enda papperskorg och idag har hela system för sopsortering både för inomhus- och utomhusbruk. Snygga grejer som passar överallt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *