Avskyr att vara sjuk!

Avskyr att vara sjuk!

För sisådär 10-11 dagar sedan skulle jag ut och springa och det kändes så otroligt tungt och jobbigt. Jag testade dagen efter men det var lika illa då… i onsdags förra veckan kom förklaringen, då hade jag rejält ont i halsen och på torsdagen kunde jag knappt prata. På fredagen var förkylningen ett faktum och under helgen gjorde jag mitt bästa för att bli frisk men lyckades inget vidare.

Det värsta jag vet med att vara förkyld är hostan! Jag har hostat mej igenom nätterna och stört resten av familjen. Lite pay-back-time är det iofs… där fick Martin för alla nätter hans snarkningar hållit mej vaken  🙂

När Junior åkte till Spanien i måndags flyttade jag in i hans rum, så att jag kunde hosta ostört och där har jag bott sedan dess. Jag har hällt i mej hostmedicin innan sänggående och fyllt på under natten. Sedan ett par dagar har jag kommit ihåg astmasprayen även under dagtid och inatt vände det!!! Inatt sov jag helt ok och behövde inte fylla på med hostmedicin. Idag känner jag mej helt annorlunda mot de föregående dagarna. Jag kommer nog överleva den här förkylningen också!

Min hosta brukar sitta i i veckor, ibland tom månader. Men jag hoppas verkligen att den inte blir så långvarig, för jag har redan fått nog. Jag hoppas att jag ska vara frisk till helgen, så att jag kan börja riva tapet i vårt sovrum och tapetsera om där. Det var meningen att vi skulle måla, men jag har ändrat mej och kommer att tapetsera istället. Det blir en grov strukturtapet och då behöver man inte vara lika noga med underarbetet.

Äntligen ska jag få ordning i sovrummet! Hittills har våra sängar nästan stått på våra två kontorsplatser, snart ska det bara vara sängar därinne. Igår flyttade mitt skrivbord in i Juniors rum och va mycket plats det blev i sovrummet. När han flyttar till Öland nästa vecka ska även Martins skrivbord flytta in dit och då blir det nästan dansgolv i sovrummet  🙂

Nu ska jag tömma min enda bokhylla och lägga ner allt löst i en kartong, så att iaf en vägg är helt ren från grejer. Då kan jag iaf börja riva där och på så sätt ta en vägg i taget. Vi måste nämligen sova där under renoveringen, eftersom våra sängar är för bökiga att flytta. På midsommarafton (som vi ändå inte firar) ska vi runt och titta på tapeter. Så nu bara kliar det i fingrarna att få sätta igång.

Nu vill jag bli frisk!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *