Baileys gillade inte riktigt läget…

Baileys gillade inte riktigt läget…

Det värsta smällandet är över nu. Från början tyckte Baileys att det var helt ok, men när det drog igång ordentligt så ville han gå in. Så det slutade med att jag och min lilla voffsing satt i fönstret och kollade fyrverkerierna medan de andra var ute.
 
Men han blev aldrig riktigt rädd, bara så där lite lätt orolig. Han sprang först upp och la sej i min säng, men lugnade ner sej ganska snabbt. Sen satt han i mitt knä och var helt ok, skakade inte eller så. När killarna kom in, så gick han tom ut på trappen en sväng.
 
Så jag håller tummarna för att det inte gick åt skogen i år och att han inte blev allt för rädd. Men jag har hört om ganska många hundar (och katter också), som legat under soffan och tryckt. En bekant tog med sina hundar långt ut i skogen, för att komma undan.
 
Hur som helst; gott nytt år alla härliga bloggers och djurägare!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *