Baileys nya liv…

Baileys nya liv…

Nu har det gått drygt 2 veckor sedan Baileys kastrerades och det märks mer och mer på honom att det händer saker i hans kropp. Innan juckade han på mej eller mitt täcke så fort han fick tillfälle, häromdagen skulle ha göra det (av gammal vana antar jag) men kom av sej. Han tog sats och började , men fick inte riktigt till det utan satte sej bara ner och såg fundersam ut  🙂
 
Han som nästan aldrig åt, äter nu två portioner varje dag utan minsta besvär. Så vi får väl se upp med vikten antar jag… därför har jag köpt en cykelpinne att fästa kopplet i, vi ska ut och cykla! Ska bli himla kul.
 
Det märks på honom att han är lugnare och lyssnar mer på oss. Nu kan man träna honom och direkt se resultatet. Just nu tränar vi på att låta bli att skälla på eller vilja springa med joggare, cyklister eller barns som leker. Å det går faktiskt jättebra! Han ligger inte som ett strykjärn mot marken när vi är ute och går heller. Å han är så kelig! Han var kelig även innan, men nu är han supermysig. På kvällarna vräker han sej över oss i soffan och ligger tvärs över Vännen och mitt knä och bara njuter av att få vara riktigt nära. Han kryper upp i min famn och lägger nosen bakom håret i min nacke. Han är bara så underbar! Det är tur han är en liten hund, bara 12 kg och inte en stor en på 32…
 
Så just nu känns allt bra. Lite mer träning bara så har jag nog den hunden jag alltid önskat mej. Min Balieys!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *