Senior lessen igen…

Senior lessen igen…

Så kom Senior hem lessen idag igen, å flera timmar för tidigt. Hans lärare har ytterligare en gång lagt hans MVG på orimliga nivåer. Hans arbeten börjar likna högskoleprojekt och han går bara i nian!
 
Han har varit ledsen och nedstämd ganska länge nu, så jag besämde mej för att han inte behöver vara i skolan hela skoltiden from NU! Behövs det får jag skaka fram ett intyg från hans läkare på Huddinge Sjukhus. Ungen är deprimerad, så är det bara och jag kommer inte tvinga honom till nåt mer som gäller skolan i nuläget. Han får sitta hemma och plugga och gå till skolan och redovisa när Vännen är där. Punkt.
 
Har skrivit ett lååångt mail till rektorn som alltid är lika bra att prata med, så jag hoppas att även han förstår hur läget är.  Så blir det hans problem att prata med läraren det berör. En utbildad och erfaren lärare borde veta hur man handskas med elever med adhd och en massa annat. Den här läraren verkar inte ha en aning, trots att jag hela tiden berättar för honom vad som fungerar och vad som inte fungerar. Han frågar, vi berättar – men sen verkar han ändå inte ta till sej det vi sagt. Tyvärr vågar vi inte konfrontera honom i nuläget eftersom vi känner att han nog kan sänka Seniors betyg då… så det får bli en senare fråga. Men han kommer definitivt får höra ifrån oss, det är en sak som är säker.
 
Just nu sitter Senior och taggar ner vid sin dator, sen har han lovat att hjälpa mej med gräsklippning innan han ska iväg och jobba. Tur han har jobbet där han är uppskattad och har kul. Iaf nån som har sett vad han går för och kan se bortom hans olika diagnoser. För han är en riktigt pärla, verkligen!
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *