Så blev det…

Så blev det…

Senior vägrar gå till skolan idag och jag insåg att det var lika bra att ha honom hemma. I skolan hade han förmodligen bara gått runt och inte gjort något (Vännen är inte där idag och kan sysselsätta honom) så han får mer gjort hemma och kan passa på att jobba svenska.
 
Kanske låter slappt att låta honom stanna hemma bara så där… hade han bara sagt ”nej, jag ville inte” då hade han fått gå – men när han ser panikslagen och ledsen ut, så är det skäl nog att låta honom vila från skolan ett par dagar. På fredag är Vännen där igen, då får han gå dit och kan redovisa det han gjort hemma. Det funkade bra en hel termin i den förra skolan, varför skulle det inte göra det ett par dagar i denna skola?
 
Det sista han sa innan han somnade igår var ”Skönt att man slipper den där jävlens snart, han borde inte få vara lärare” Tyvärr håller jag med honom. Det är nog en ganska bra lärare för vuxna elever, men inte för barn/ungdomar.
 
Så idag har jag en ledig dag med sällskap här hemma. Jag ska skriva ett gäng föreningsbidragsansökningar till Astma och Allergiföreningen där jag sitter som ordförande. Jag ska ta en lång promenad med Baileys, då har jag sagt att Senior måste följa med så han också får röra lite på sej och vi kan passa på att prata under avslappnade former. Sen är det dax för lunch och kanske lite sol på näsan  🙂
 
Ger Er en bra dag, det ska vi försöka göra!
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *