Bakslaget kom…

Bakslaget kom…

Här har man halvt panik för att vägaren har förhinder och försöker på alla sätt att få in en ersättare. Vi sätter tom upp en lapp där vi i förväg ber om ursäkt för att det kan bli kö… Så kommer det bara 26 pers på första klassen och 12 på andra… Vi som räknat iskallt med upp emot 40 på första och minst 25 på andra… Det betyder att jag inte får jobba sista klassen pga för lite folk 🙁

Det betyder också att vi kommer tvingas slå ihop klasserna eller tom stänga om det fortsätter vara glest. Det värsta är inte att stänga, utan att man får dåligt samvete för de medlemmar som faktiskt kommer dit och kämpar med sin vikt. Vad ska man säga till dem? Ta med er 10 polare var så kan vi hålla öppet!

Sen kommer andra tankar… detta kanske är vad vi behöver för att faktiskt slå igen Kungsholmen och titta efter en lokal på närmare håll tex Salem. Tänk att tre kvällar i veckan ha nära till jobbet och kanske bara en klass per ställe så man kan åka hem i rimlig tid och äta middag med ungarna. En ganska trevlig tanke och ett bra mycket enklare sätt att hålla vikten på. Jag har väl aldrig ätit så dåligt och oregelbundet som sedan jag började jobba på VV.

Vi ger det en vecka till, då har folk fått lön och vi har skickat mängder med påminnelsekort. Kommer det inte fler folk nästa vecka, då måste vi göra något – frågan är bara vad?

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *