Bara bläigt!

Bara bläigt!

Idag blir det inte mycket gjort! Jag känner mej sjuk i hela kroppen, trött, febrig och hängig lixom. Så jag tillåter mej att bara göra det jag känner för idag. Men jag har faktiskt kört en tvättmaskin… så det så!

I övrigt har jag roat mej med att leta fram fototävlingar på nätet. Det finns MÄNGDER! Så jag har skickat iväg bilder till höger och vänster, så får vi se om jag vinner något  🙂

Det är otroligt så mycket bilder jag har som ligger i våra olika datorer. En del som faktiskt är riktigt bra dessutom. Bilderna från Indien och Tanzania väcker många minnen och på ett ställe skulle man dessutom skriva en reseberättelse. Behöver jag säga att det blev en novell om safarin i Tanzania. Guuud va häftigt det var och jösses va jag skulle vilja göra om det! Det är en resa som alla borde få göra, det var helt otroligt!

Medan jag kollat runt och lagt in bilder har jag haft ett öga på friidrotten. Vilken grej att han den där Bolt tjyvade! En av funktionärerna bara stod och gapade en lång stund, ingen verkade fatta vad som hände. Ganska komiskt tycker jag, men självklart ett fiasko för Bolt. Stackars honom kanske man ska säga…?

Jag är extremt godissugen och hade tack o lov en polkagris kvar från marknaden i somras. Så den ska jag nog avsluta snart, jag har sugit i mej halva så här långt. Gommen är sårig och det svider där saltlakritsen kommer åt, men det gör inget – det är ju så GOTT!

Som ni ser är detta bara en massa svammel… jag mår verkligen inte bra  :-S

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *