Inte lätt vara kvinna ibland

Inte lätt vara kvinna ibland

Ni män har det väldigt bra! Ert enda problem är väl skäggväxt, eller? Om man hårddrar det alltså…

Oss kvinnor är det synd om, iaf en gång i månaden… kanske två gånger, beroende på vem man är. Å inte ett skit kan man göra åt det heller  🙁   Å värre och värre verkar det bli med åren.

För mej är ägglossning och mens riktigt blä-perioder. Jag har ont och får feber. De senaste gångerna känns det som jag blivit överkörd av en ångvält, nästan som influensakänsla. Dessutom blir jag så trött att jag knappt orkar stå upp. Åsså är det plus på vågen förstås…

När Dr Kompis såg mina blodprover sa han att han såg tecken på övergångsålder och jag jublade! Han trodde nog inte att jag var riktigt klok  🙂  Jag är nog en av få som vill bli äldre. Så nu hoppas jag att det ska gå fort, så jag slipper den här skiten!

Jag har inte en mormor som jag kan fråga hur länge hon var fertil och min mamma tog bort livmodern för länge sen… min kusin är 53 och är ”still going strong”. 12 år till?! Det hoppas jag verkligen inte! Å ingen anledning till åtgärd finns det heller, jag har det nog inte värre än andra.

Tänk om man bara kunde knäppa med fingrarna, så var det väck! Vilken dröm..

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.