Bara en vecka kvar!!!

Bara en vecka kvar!!!

11,6 minus! 33 på Zanzibar…, det tycker jag låter mycket bättre och det bästa är att det bara är en vecka kvar tills vi åker! Så vi hinner lida lite, skotta snö och få ont – sen får vi tina upp bland lejon och flodhästar och sen bada med delfiner… kunde varit värre… 🙂

Idag blir det en fixar-dag. Hela familjen är ledig på förmiddagen, Senior har precis kommit hem efter julavslutningen. Martin skottar snö och Junior håller på att vakna (han börjar 12.30 idag). Baileys vill gärna gå ut och ”hjälpa” husse, men får hålla sej inne en stund till.

Strax ska Martin, jag och Senior ta oss till Skärholmen. Jag ska till optikern och Martin ska fixa nån julklapp. Sen blir det en snabb lunch innan vi ska till Huddinge Sjukhus på narkosbedömning. Senior ska göra en gastroskopi, nån gång… inom två månader tydligen eftersom vi ska dit på den där bedömningen… Vi blev lovade att detta skulle göras innan höstterminen började, haha – det är slutet på höstterminen nu!

När vi är färdiga på sjukhuset kör vi ungar åt olika håll och åker själva till Södertälje. Vi ska göra klart Martins del av lägenheten och äta middag med hans och mina föräldrar. Vete sjutton när vi ska hinna handla, men det får väl lösa sej på nåt sätt.

Imorrn kommer Lilla M hit! Då ska hon få fiskgratäng och sin julklapp! 3 av 5 samlade, saknar de andra två…

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *