Tiden går liiite för fort!

Tiden går liiite för fort!

Jag trodde att den här veckan skulle bli lugnare än förra, det blev den… men väldigt marginellt. I går skulle jag börja packa i lugn och ro, var planen… tjosan va det inte blev av. Jag tyckte att ALLT hände förra veckan och inget mer lixom kunde smyga sej på, men det gjorde det ju förståss.

Först kom en massa snö och ställde till det och en massa pappersjobb som jag trodde kunde vänta. Idag var det ett besök hos optikern för mej och sen narkosbedömning för Senior. När vi var på Huddinge Sjukhus fick vi veta att Senior faktiskt ska göra sin gastroskopi ganska snart. Redan den 18 januari ska han in och kolla maggen, kors i taket!

Efter optiker och läkarbesök skjutsade vi ungar hit och dit. Det var för kallt för dem att gå, eftersom deras astma inte gillar mer än 10 minusgrader och det var 14 just då. Sen åkte vi till Södertälje och fixade det sista i Martins del av lägenheten. Nu är det så gott som tomt där, bara en säng kvar så hans bror har nånstans att sova när han hälsar på över nyår. Skönt att iaf det är klart! Sen kom mina föräldrar dit och vi åt, vi var så mätta att jag knappt kom in bakom ratten efteråt.

Killarna hämtades från träningar och jobb, de har ätit och kollat på tv medan jag jobbat lite och kollat på en del av packningen. Jag har insett att vi behöver en resväska till, får låna av mamma. Även om sommarkläder tar lite plats så måste vi ha med ganska mycket. Man blir dammig när man åker jeep på savannen, så det blir en del byten. Men vi får nog satsa på att tvätta en del på vägen… Sen ska vi ju ha lite snyggare kläder till nyårsafton också. Så det blir en del att packa ner.

Men men, det ska jag ta tag i imorrn… kanske… måste städa också och fixa en del annat. Jaja, det löser sej!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *