Bara två veckor kvar!

Bara två veckor kvar!

Om EXAKT två veckor, nästan på minuten faktiskt, lyfter vårt flygplan mot solen bokstavligt talat. Några timmar senare landar vi i 25-27 graders värme i Egypten. Det ska bli så otroligt skönt! Jag kollar vädret i Egypten flera gånger om dagen och imorrn kan jag faktiskt se hur vädret ska vara, lite mer exakt, vid vår ankomst. Jag längtar så det nästan gör ont!

Det var tydligen vid ”vår” strand som den 70-åriga kvinnan blev dödad av hajen. Inte så kul att veta kanske… men nu har det varit lugnt och man har dykare som patrullerar utefter strandremsan med båtar. Så det känns ganska säkert ändå. Vi kommer att ligga vid poolen när det inte är dax att dyka, den där snorklingen får nog vara.

Dessutom ska vi inte bara vara vid hotellet, vi ska ju till Kairo också! Killarna och jag har sett pyramiderna förr, men Junior kommer inte ihåg det och ville så gärna åka tillbaka dit. Martin och Lilla M har länge drömt om att få se både pyramiderna och Sfinxen, så det var väl klart att vi skulle åka dit. Alltså bokade vi en två-dagarstur till Kairo redan när vi bokade resan. Vi har inte bestämt när vi åker dit, men det blir nog ganska direkt när vi kommer till Egypten. Så har man det gjort lixom…

Jag har nog aldrig längtat så mycket efter en semester. Visst såg jag fram emot förra årets äventyr, det var ju en dröm att få åka på safari och se alla vilda djur. Men särskilt mycket semester och återhämtning var det ju inte. Vi har jobbat mer än på länge under året och vår sommarsemester regnade bort… jag behöver värme och sol på näsan! Å jag ska bara lata mej! Jag har laddat med massor med böcker och tidningar och har bestämt mej för att ligga under ett parasoll och läsa mestadelen av tiden. En del promenader ska det också bli, i bästa fall på stranden men även inne i stan.

Julkänslan lyser med sin frånvaro, inte ens lucia lyckades framkalla något… 7 arbetspass kvar och lite förberedelser för nästa år. Thats it! Sen är det semester! Å det behöver vi, nästa år kommer vi nämligen att ta över ytterligare ett ställe, på ett sjukhus med enbart sjukvårdspersonal. Kan väl tänka mej att det blir lite folk… Då har vi alltså 6 ordinarie klasser plus Martins företagsklasser. Kul, men jobbigt! Men eftersom vi enbart jobbar på provision så tackar vi och tar emot. Så det kan nog bli en semester nästa år oxå!

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *