Behöver din hjälp!

Behöver din hjälp!

Som ni kanske kommer ihåg så hjälper vi en familj i Gambia. Jag bodde där på 90-talet och lämnade kvar mitt hjärta. När vi var tillbaka för några år sedan lärde vi känna Ismaila, vars familj vi sedan dess hjälpt på olika sätt.

Han och hans bror försörjer 13 personer tillsammans med mammans små odlingar. Övriga barn i familjen går i skolan, vilken man prioriterat. Det är en av anledningarna till att vi vill hjälpa dem. För att barnen ska kunna studera och få arbete i framtiden.
Vi har bla gett Smile, som han kallas, en mobil som han kan fota med och hålla oss uppdaterade. Igår kom det sorgliga bilder… Det är regnperiod just nu och ovädret har förstört familjens hus. De står utan tak och allt i huset är förstört. 
Nu behövs snabb hjälp! 13 personer står utan tak över huvudet och har inget mer än kläderna på kroppen. Jag har startat en insamling på min Facebook som hittills gett 1300 kronor, 500 har jag skickat över direkt.
Men de behövs mer! Så jag ber om hjälp från alla håll. Minsta korvöre är välkommet! Hör av er till mej via meddelande på Facebook eller mail mrinda@swipnet.se så får ni ett nummer att swisha över pengar till eller kontonummer. Vartenda öre går till familjen, inga mellanhänder tar något på vägen. De behöver tak, möbler, skolmaterial, mat och mycket annat.
Du kan göra stor skillnad med minsta lilla bidrag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *